Wij zijn
Vesper People

Zelfstandig professionals zijn het gelukkigst en voegen het meeste waarde toe wanneer ze zich thuisvoelen binnen een opdracht. Ze zoeken een plek met voldoende uitdaging. Die éne plek waar ze hun kennis en expertise naar het volgende niveau kunnen tillen. Dat is wat we willen bereiken met Vesper People. Wij geloven dat opdrachtgever én professional met deze insteek altijd het beste tot hun recht komen.

werkgeverstest1

Here to connect

Onze missie

“Vesper People wil de meest gewaardeerde kennisbemiddelaar zijn door werkgeluk op de eerste plaats te zetten."

Door de snelle digitalisering van bedrijven en processen is een enorme vraag ontstaan naar interim professionals die zich flexibel kunnen opstellen en op korte termijn bedrijven en teams kunnen versterken.

Flexibel werk zorgt voor veel kansen, maar ook valkuilen.

Visie

“Vesper People wil door uitgebreide intakes en goed luisteren achterhalen wie of wat mensen nodig hebben om werkgeluk te ervaren en zich verder te ontwikkelen als persoon of bedrijf”

Onze werkwijze

icon
Stap1: Uitgebreide bedrijfsintake

We ontdekken jullie EVP’s en USP’s en krijgen een duidelijk beeld van de organisatie, het team en de opdracht. Dit zorgt voor een uitstekende basis van de selectieprocedure.

icon
Stap 2: Extensive Search

We stellen met ons team een boolean search op in onze netwerken, waarna we de kandidaten selecteren, uitgebreid kwalificeren en introduceren.

icon
Stap 3: Matchmaking

Na het accepteren van het consent zal er een volledige kwalificatie met cv worden toegestuurd, zodat er na de matchmaking direct een intake ingepland kan worden.

icon
Stap 4: Contracten

Je wordt volledig ontzorgt. De contracten van Vesper People zijn 100% compliant en door onze open en transparante werkwijze kom je nooit voor verrassingen te staan.

icon
Stap 5: Opvolging en nazorg

Vesper People staat voor langetermijnrelaties. We blijven doorlopend met je in contact om zo onze gezamenlijke doelstellingen te behalen.

"Nog geen twee weken na ons initiële contact had ik een kennismakingsgesprek met een klant en per 1 september had ik mijn eerste opdracht al te pakken. Vooral het positieve communicatieproces en het snelle schakelen van Patrick heeft ervoor gezorgd dat ik zo snel van start kon gaan als Freelancer, zeker een aanrader dus!"

Jefaro Constancia — Freelance IT'er

werkgeverstest

"Ik ben erg tevreden met de manier waarop ik ben benaderd . Er was gelijk een goed beeld bij welke positie bij mij paste, door te luisteren naar mijn wensen. Vervolgens werd er snel geschakeld. Ik ben erg tevreden met de plek waar ik nu terecht kom.”

IMG_9453